Meer resultaten voor woordenboek nederlands online

 
 
woordenboek nederlands online
 
woordenboek
Vind de beste Scrabble woorden: Scrabble Helper.
Toon meer opties voor zoeken naar Scrabble woorden. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over het gebruik van onze site met onze partners hiervoor. Meer informatie Accepteren.
nederlands cursus
Puzzelwoordenboek Woordenboek.NU Synoniemen.
Voer een omschrijving in om in het woordenboek op te zoeken. De Webmaster zoekt oude puzzelboekjes. Je internetbrowser ondersteunt geen JavaScript, of het is uitgeschakeld. Dit is vereist om het woordenboek te kunnen gebruiken. Voor mobiele apparaten komt er spoedig een mobiele versie online.
voorwaarden persoonlijke lening
Woordenboek: Niederländische Philologie FU Berlin.
DE NL EN. NEON Nederlands online. Woordenboek Nederlands-Duits / Duits-Nederlands. Zoeken in het woordenboek. zoek alleen hele woorden. Nederlands Duits info extra. Helaas geen resultaten voor deze zoekopdracht gevonden! Wilt u een woord of een uitdrukking voorstellen voor opname in ons woordenboek?
Zwemvijver
Grootste woordenboek ter wereld gaat online NEMO Kennislink.
Informatie buiten het woordenboek. Een belangrijk voordeel van het WNT online boven de cd-rom, is dat er ook koppelingen aangebracht zijn naar informatie buiten het woordenboek. Zo zijn bijvoorbeeld alle woorden uit de tot nu toe verschenen delen van het Etymologisch Woordenboek van het Nederlands, met de recentste ontwikkelingen op etymologisch gebied, gekoppeld aan hun equivalent in het WNT.
mazouttank
Meertalig woordenboek Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans.
Iedereen die teksten naar het Duits vertaalt herkent wellicht het volgende probleem. We hebben vaak de neiging om Nederlandse spreekwoorden. admin 2018-10-31T2052060000: Technisch woordenboek Nederlands, Engels, Frans, Duits. Sommige terminologie is zo specifiek dat het niet in een gewoon woordenboek staat.
kredieten samenvoegen
Mijn Eigen Woordenboek, tool voor online woordenschatontwikkeling.
Ze doen dit niet alleen met geschreven woorden, maar ook met beeld en geluid. Op www.myowndictionary.eu staat een demo van Mijn Eigen Woordenboek, een digitaal woordenboek voor leerlingen, ontwikkeld door het Expertisecentrum Nederlands. Met de onderstaande inloggegevens kunt u van deze demo gebruikmaken.
Bach
Gratis woordenboek Van Dale.
Zweeds / Nederlands zw-nl. Typ een woord zonder accenten in de bovenstaande balk en kies de juiste taalcombinatie om te zoeken. Let op: het gratis woordenboek van Van Dale bevat een beperkt aantal woorden. Wil je geen reclame en meer woorden kunnen opzoeken? Probeer gratis Van Dale Online.
Online Zweeds-Nederlands woordenboek.
Dit online woordenboek heeft een woordenschat van 20 duizend Zweedse en 21 duizend Nederlandse woorden. Inclusief de vervoegingen en verbuigingen meervoud, verleden tijd enz. van de Zweedse woordstammen levert dat maar liefst 85 duizend Zweedse ingangen. Bovendien worden samenstellingen herkend. Hiermee is dit het eerste en tot dusverre enige adequate woordenboek op het web voor deze talencombinatie. Tips voor het gebruik. Zweeds-Nederlands: voer een enkel woord in enkelvoud, meervoud enz. maakt niet uit. De letters, en kun je produceren met de knoppen of door, of in te toetsen. Voor kun je ook a intypen als daar een knop voor op je toetsenbord zit. Nederlands-Zweeds: alleen grondvormen enkelvoud van zelfstandige naamwoorden en infinitief van werkwoorden. Wissel snel van brontaal met /n Nederlands en /z Zweeds.
Online logistiek woordenboek.
Via dit online woordenboek kunt u snel en eenvoudig de betekenis opzoeken van honderden logistieke begrippen, zowel in het Nederlands als in het Engels en Duits. Er wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde zoekmachine, waardoor het juiste begrip zo gevonden is.

Contacteer ons