Meer resultaten voor vertalen van het nederlands naar het frans

 
 
vertalen van het nederlands naar het frans
 
Au travail, en néerlandais Google Boeken.
geredigeerd door Philippe Hiligsmann. Over dit boek. Boeken kopen Google Play. Browse door s werelds grootste eBoekenwinkel en begin vandaag nog met lezen op internet, je tablet, telefoon of eReader. Ga nu naar Google Play. Pagina's' weergegeven met toestemming van Presses univ.
voorwaarden persoonlijke lening
Vertalen: vertaling Nederlands Frans.
Home Woordenboeken Nederlands/Frans Zoek: vertalen. Nederlandse en Franse zoekresultaten voor: vertalen. Nederlands naar Frans: Meer gegevens. traduire; interpréter; rendre; exprimer; reproduire; refléter; restituer; faire une traduction. vertalen interpréter, traduire. Uitgebreide vertaling voor vertalen Nederlands in het Frans. vertalen werkwoord vertaal, vertaalt, vertaalde, vertaalden, vertaald.
Zoekmachine-Optimalisatie
Lijst van Franse spreekwoorden Wikipedia.
Uitspraak van Hendrik van Navarra, bij zijn bekering tot het katholicisme om de Franse troon te kunnen bestijgen, in 1593. Parler français comme une vache espagnole. Slecht Frans spreken. Letterlijk: Frans spreken als een Spaanse koe. Partir c'est' mourir un peu.
kredieten samenvoegen
Home KWF Kankerbestrijding.
Lees meer over zakelijk kadoneren. Ruim 32 miljoen euro voor Nederlands kankeronderzoek. Twee keer per jaar kent KWF financiering toe aan nieuwe onderzoeken, waaronder ook op dinsdag 18 december. Benieuwd wie er dit keer in de prijzen zijn gevallen? Lees het persbericht. Select the Component and add. Elk lot draagt bij. Speel je ook mee met onze KWF Loterij? Een lot kost 825, euro. Daarmee draag je bij aan belangrijk kankeronderzoek én maak je kans op mooie prijzen. Als je nu meespeelt, maak je bijvoorbeeld kans op een culturele groepsreis naar Wenen of een rondvaart in Amsterdam. En er zijn nog veel meer gesponsorde prijzen te winnen. Speel nu mee. Ruim 24.000 lampionnen. Het was een prachtig gezicht: ruim 24.000 lampionnen in de vorm van een groot hart bij Paleis Soestdijk. Het was een hart van liefde, kracht en groot gemis. Mensen uit heel Nederland doneerden een lampion voor een dierbare die is geraakt door kanker. De verlichting van de lampionnen is op 28 december online live uitgezonden. Bekijk de terugblik. KWF wil onderzoeksresultaten vaker en sneller vertalen naar toepassingen voor patiënt en publiek.
tom planner
Frans Vertaling Nederlands-Frans.
Frans Hals Museum, Haarlem. Frans overzees gebied. Frans station van verzending. NLFR: dakbedekking met dakschal. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
Bach
Nieuws en sportoverzicht RTV Utrecht. RTV Utrecht Nieuws en sportoverzicht voor provincie en stad Utrecht.
De Utrechtse Kunstenaarsvereniging Kunstliefde vreest voor het einde van haar bestaan. vr 15 maart 2019, 1706: uur. Advocaat wil niet meegaan in vechtvoetbal van NAC. Zonder Urby Emanuelson reist FC Utrecht zaterdagavond af naar Breda, voor de uitwedstrijd tegen hekk.
Kenny B Parijs Lyrics YouTube.
Onder de indruk van zijn invalshoeken en de thematiek van de liedjes vroeg De Koning de zanger om een aantal van zijn teksten te vertalen naar het Nederlands. Zes weken lang hoorde ik niets meer van hem en toen stuurde hij ineens twee gloednieuwe liedjes.
lezen debijbel.nl Nederlands Bijbelgenootschap.
woensdag 19 december 2018. Bijbellezers zoeken naar liefde, licht, genade en vertrouwen. Dat waren in 2018 de meest gebruikte zoekwoorden op debijbel.nl. De populairste bijbelteksten waren Psalm 23 en Johannes 1. In totaal werd de Bijbel 89, miljoen keer digitaal geopend. voor lichtzoekers lichtbrengers. Nieuwe Bijbelvertaling NBV. Bijbel in Gewone Taal BGT. Herziene Statenvertaling HSV. Nieuwe Bijbelvertaling in Revisie. De Bijbel elke dag. Bijbeltekst van de dag. De Bijbel over. Mijn Bijbel app. Dit doet het Nederlands Bijbelgenootschap Bekijk alle projecten Dit doet het Nederlands Bijbelgenootschap Bekijk alle projecten Dit doet het Nederlands Bijbelgenootschap Bekijk alle projecten.
Reverso Context Vertaling in context van Nederlands naar Frans.
Zoekmachine voor vertalingen Nederlands-Frans, woorden en uitdrukkingen in Nederlands vertaald naar Frans met gebruiksvoorbeelden in beide talen. Werkwoorden vervoegingen in Frans, voorbeeld van uitspraak in Nederlands, woordenschat Nederlands-Frans. Het blijkt dat we problemen hebben met het verwerken van de data.

Contacteer ons