Meer resultaten voor vertalen nederlands naar frans

 
 
vertalen nederlands naar frans
 
Universiteit Gent: Master of Arts in het vertalen: combinatie van ten minste twee talen Nederlands, Frans, Duits.
Terug naar lijst. Master of Arts in het vertalen: combinatie van ten minste twee talen Nederlands, Frans, Duits. De masteropleiding in het vertalen is een van de drie masters die volgen op de bachelor in de toegepaste taalkunde. Vertalen is een gespecialiseerd vak.
woordenboek
Frans Vertaling Nederlands-Frans.
Frans Hals Museum, Haarlem. Frans overzees gebied. Frans station van verzending. NLFR: compliment maken. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kunt u bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten.
linking
Frans Uitdrukkingen Zakelijke correspondentie E-mail.
Frans Nederlands Frans Nederlands. Frans Arabisch Frans Arabisch. Frans Chinees Frans Chinees. Frans Tsjechisch Frans Tsjechisch. Frans Deens Frans Deens. Frans Duits Frans Duits. Frans Grieks Frans Grieks. Frans Engels Frans Engels. Frans Esperanto Frans Esperanto. Frans Spaans Frans Spaans.
optimization
NPO Radio 1 Het nieuws van alle kanten NPO Radio 1. appje. calendar. check. chevron-down. chevron-left. chevron-right. chevron-up. close. download. drag. facebook. fast-backward. fast-forward. google-
In al die jaren heeft Nederland vijftien coureurs gehad in de hoogste autoklasse. De Heilige Koe 3: Reis mee naar een ultramoderne smart city! Hoe smart zijn Modis honderd nieuwe smart cities in India? Airbnb stopt toch niet met verhuurpraktijken in Israëlische nederzettingen.
oosterhout
ThePostOnline Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.
Een voormalige militair uit Irak is in Wenen aangehouden op verdenking van lidmaatschap van een bende terroristen die het op hogesnelheidstreinen zou hebben gemunt. De arrestatie van de man vloeit voort uit een onderzoek naar recente pogingen een spoorweg van de hogesnelheidstrein ICE in Duitsland te saboteren met behulp van stalen kabels of betonblokken.
SEO
De kerstversiering van Puck 83 moet weg van de gemeente: Niet meer leuk om in Made te wonen Omroep Brabant.
De aandrang om er een nog grotere en mooiere lichtshow van te maken, heeft ruimte gekregen in het plantsoentje aan de andere kant van de straat. Met een verlengsnoer, veilig weggeborgen onder rubberen matten, is een brug geslagen naar de overzijde.
lenen
Encyclopedie Nederlandstalig.
Typ een Nederlands woord. Wat is Encyclo? Encyclo is een met de hand samengestelde zoekmachine voor definities. Je zoekopdracht wordt opgezocht in meer dan 1000 Nederlandstalige woordenlijsten waaronder Wikipedia en het ANW. We tonen je de eerste 250 letters van elke definitie. Voor de volledige definitie klik je door naar de gevonden woordenlijsten.
leningen samenvoegen
Linguee Nederlands-Frans woordenboek.
à â é è ê ë ï î ô ù û ç æ ö ü ó á. nl Nederlands fr Frans. nl Nederlands fr Frans. fr Frans nl Nederlands. nl Nederlands gb Engels. nl Nederlands de Duits. nl Nederlands es Spaans.
stroomaggregaten
Lijst van Franse spreekwoorden Wikipedia.
Uitspraak van Hendrik van Navarra, bij zijn bekering tot het katholicisme om de Franse troon te kunnen bestijgen, in 1593. Parler français comme une vache espagnole. Slecht Frans spreken. Letterlijk: Frans spreken als een Spaanse koe. Partir c'est' mourir un peu.
frans voor beginners

Contacteer ons